کد خبر : ۳۴۹۶۵۷
زمان انتشار :
facebook telegram twitter google+ cloob Yahoo print

پایگاه خبری محیط زیست ایران

بهترین رژیم غذایی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

طب سنتی و رژیم غذایی مناسب دستورالعمل هایی برای پیشگیری از کرونا دارند که می توان آنها را در دستور کار قرار داد.

بهترین رژیم غذایی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

به گزارش پایگاه خبری محیط زیست ایران، محسن ذاکریان با اشاره به اینکه آماده سازی جزوه آموزشی تدابیر مؤثر طب سنتی ایرانی در جهت پیشگیری و درمان آنفولانزا و کووید 19 یکی از اقدامات شاخص صورت گرفته در ایام بحران کرونا بوده اظهار داشت: در این اقدام با استفاده از تجربه اساتید دانشگاه های علوم پزشکی مشهد، تهران و شهید بهشتی طرحی ابتکاری  پس از بررسی نظرات متخصصان حوزه طب سنتی، بروشور آموزشی تدابیر مؤثر طب سنتی ایرانی جهت انتشار در عموم جامعه آماده شده و به عنوان پیوست تدابیر طب سنتی در ابلاغیه طرح شهید سلیمانی (مسجد سنگر سلامت) به کلیه نواحی مقاومت بسیج در سطح استان ارسال شده است.

وی اضافه کرد: با بررسی میدانی صورت گرفته در سطح شهر مشهد و دیگر شهرستان های خراسان رضوی حداقل 700 بروشور آموزشی در این زمینه توزیع شده و این تدابیر در بیشتر مساجد و پایگاه های مقاومت بسیج اجرایی شده؛ همچنین در اکثر مناطق تهیه آبمیوه و طبخ سوپ جهت بیماران طبق دستور پزشکان صورت پذیرفته و به درب منازل بیماران کرونایی ارسال شده است.

خیز مجدد کرونا و افزایش مبتلایان در اردبیل / مراقب عادی شدن وضعیت کرونایی باشیم

آغاز فاز اول تست انسانی واکسن ایرانی کرونا در مؤسسه رازی به زودی

بیمه سلامت آذربایجان شرقی به ازای هر بستری کرونایی بیش از 4 میلیون تومان پرداخت کرد

رئیس بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی ضمن اشاره به تدابیر مؤثر طب سنتی ایرانی جهت پیشگیری و درمان آنفولانزا و کووید 19، تأکید کرد: در این زمینه مصرف مواد غذایی مناسب همچون جعفری، شوید، تره، سیر و پیاز پخته شده، روغن کنجد، آبلیمو و آبغوره بی نمک، عسل، هویج یا زردک آب پز، استفاده از بخش نارنجی پوست پرتقال به صورت مربا، دمکرده و مرصع پلو، بادام پوست کنده، سمنو، جوانه گندم، توت، انجیر، فندق، گردو، بسته، بادام و مویز، مصرف مایعات گرم همچون آب ولرم، دمنوش سیب، دمنوش به، دمنوش عناب و چای کمرنگ و مصرف میوه و آبمیوه های مناسب همچون آب لیموشیرین، آب پرتقال شیرین، کمپوت، فالوده و مربای سیب و رب و مربای به توصیه می شود.

ذاکریان افزود: از دیگر تدابیر مؤثر طب سنتی ایرانی جهت پیشگیری و درمان آنفولانزا و کووید 19 می توان به استراحت و خواب کافی (استراحت جسمی، استراحت فکری و استراحت گوارشی) و پرهیزهای غذایی مضر همچون غذاهای نفاخ و حبوبات، مرغ، سفیده تخم مرغ، سس، انواع شیرینی ها، نان غیربرشته و نفاخ، شیر، ماست و ترکیبات آن، بارهنگ، خاکشیر، موز، نارنگی، انبه، توت فرنگی، هندوانه، خربزه، طالبی، خیار و ادویه ها و سس های تند اشاره کرد.

وی گفت: یکی از موضوعاتی که به طور مکرر مورد تأکید است بحث امیدبخشی به بیماران بوده، زیرا اگر اثربخشی اقدامات قبلی مورد مناقشه باشد همین یک مورد قطعاً در درمان فرد بیمار اثری شگفت انگیز دارد و در کنار آن باید ضمن امید دادن به فرد بیمار، در جهت حفظ روحیه آن فرد گام برداشت.

ذاکریان خاطرنشان کرد: در پایان 4 نکته بسیار مهم ،ضرورت اهمیت دادن به پرهیزها و توصیه های غذایی، توجه و رسیدگی ویژه به بیماران در خانواده و همسایگان، اجتناب از خود درمانی با داروهای زیاد سنتی و جدید و عدم باورپذیری وعده های مدعیان دروغین درمانگر کرونا قابل ذکر است، زیرا طبق آخرین آمارهای ثبت شده در ایران بیش از 97 درصد از بیماران کرونایی بهبود یافته اند و این مهم بدان معنا است که مبتلا شدن فرد به کووید 19 به معنای پایان حیات وی نیست.

کلید واژه :

رژیم غذایی

،

پیشگیری

،

ابتلا به کرونا

،

طب سنتی

ثبت نظرات
captcha