کد خبر : ۳۴۹۵۷۴
زمان انتشار :
facebook telegram twitter google+ cloob Yahoo print

پایگاه خبری محیط زیست ایران

ارتباط رژیم غذایی کوتاه مدت کربوهیدرات و بهبود دیابت

یک مطالعه جدید نشان می دهد بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ که به مدت ۶ ماه رژیم کم کربوهیدرات را دنبال می کنند ممکن است در مقایسه با سایر رژیم های توصیه شده، شاهد میزان بهبودی بیشتری باشند.

ارتباط رژیم غذایی کوتاه مدت کربوهیدرات و بهبود دیابت

به گزارش پایگاه خبری محیط زیست ایران، محققان اذعان می کنند که بیشترین فایده در ۱۲ ماهگی حاصل شد، اما ممکن است رژیم های غذایی کوتاه مدت کم کربوهیدرات برای مدیریت دیابت نوع ۲ پرفایده باشد.

دیابت نوع ۲ رایج ترین شکل دیابت در سراسر جهان است و رژیم غذایی به عنوان یک بخش اساسی در درمان شناخته می شود.

در این مطالعه، تیمی از محققان بین المللی به ارزیابی اثربخشی و ایمنی رژیم های کم کربوهیدرات و رژیم های بسیار کم کربوهیدرات برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، در مقایسه با رژیم های کنترل (عمدتاً کم چرب) پرداختند.

در بزرگسالان با میانگین سنی ۴۷ تا ۶۷ سال مبتلا به دیابت نوع ۲، رژیم غذایی کم کربوهیدرات در قالب دریافت کمتر از ۲۶ درصد کالری روزانه از کربوهیدرات و رژیم غذایی بسیار کم کربوهیدرات به عنوان دریافت کمتر از ۱۰ درصد کالری روزانه از کربوهیدرات در مدت حداقل ۱۲ هفته تعریف شد.

نتایج در ۶ و ۱۲ ماهگی گزارش شد و شامل بهبودی دیابت (کاهش سطح قند خون با یا بدون استفاده از داروی دیابت)، کاهش وزن، عوارض جانبی و کیفیت زندگی مرتبط با سلامتی شرکت کنندگان بود.

محققان دریافتند که بیماران دارای رژیم غذایی کم کربوهیدرات در مقایسه با بیماران دارای رژیم غذایی کنترل، بدون عوارض جانبی، در مدت ۶ ماه به میزان بالاتری از بهبودی دیابت دست یافتند.

رژیم غذایی کم کربوهیدرات همچنین باعث افزایش میزان کاهش وزن، کاهش مصرف دارو و غلظت چربی بدن (تری گلیسیرید) در شش ماه شد.

با این حال، بیشتر این مزایا در مدت ۱۲ ماه کاهش یافت، و برخی شواهد نشان می دهد که کیفیت زندگی و سطح کلسترول در ۱۲ ماه بدتر شد.

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

کلید واژه :

رژیم غذایی کوتاه مدت

،

کربوهیدرات

،

بهبود دیابت

ثبت نظرات
captcha