به گزارش پایگاه خبری محیط زیست ایران، بر اساس اعلام شرکت آب و فاضلاب استان تهران، «سیده نیکو امیری» روز سه شنبه اظهار داشت: به منظور کنترل مخازن و چاه ها و ایستگاه های پمپاژ و پیشگیری از سرقت احتمالی تجهیزات آب رسانی، این دفتر با همکاری شرکت های دانش بنیان از سال ۹۷ تاکنون تعداد ۱۹۰ دستگاه GSM Controller (کنترل هوش مند) در مخازن و چاه های زیر پوشش آبفای جنوب غربی استان تهران نصب و راه اندازی کرده است.
وی افزود: این سامانه هوش مند هرگونه قطعی برق، ورود غیرمجاز به ایستگاه های پمپاژ و تاسیسات چاه ها، سرقت تجهیزات، خطاهای الکتریکال تابلوهای برق و خاموش و روشن کردن الکتروپمپ ها را با فعال شدن آژیر هشدار و ارسال پیام به بهره بردار اعلام می کند.
به گفته مدیر دفتر انرژی و سیستم های کنترلی آبفای جنوبی غربی استان تهران امسال تعداد ۳۰ دستگاه GSM در تاسیسات و چاه های شهرهای صالحیه، گلستان، نسیم شهر، رباط کریم، احمدآباد مستوفی، شهرک امام حسین و اسلام شهر نصب و راه اندازی شده و تا پایان سال تعداد ۱۰ دستگاه دیگر نیز در محدوده خدمات رسانی این شرکت نصب خواهد شد.