کد خبر : ۳۴۷۹۴۱
زمان انتشار :
facebook telegram twitter google+ cloob Yahoo print

پایگاه خبری محیط زیست ایران

بیماران کرونایی چه بخورند و چه نخورند؟

رییس مرکز بهداشت شهرستان قم گفت: بیماران کرونایی برای بهبودی کامل و بازگشت به سلامتی، باید از مواد غذایی سالم خانگی استفاده کنند و از خوردن فست فودها امتناع کنند.

بیماران کرونایی چه بخورند و چه نخورند؟

به گزارش پایگاه خبری محیط زیست ایران،  محمدجواد باقریان، رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم گفت وگویی با خبرگزاری ایرنا انجام داده است که بخش های مهم آن را در ادامه می خوانید.

- بیماران کرونایی برای بهبودی کامل و بازگشت به سلامتی، باید از مواد غذایی سالم خانگی استفاده کنند.

- خوردن غذاهای فست فود، سرخ کردنی، نوشابه های گازدار، کافیین، قهوه و غذاهای تهیه شده با روغن جامد و حیوانی مناسب بیماران مبتلا به کرونا نیست.

- مواد غذایی که باعث ایجاد خلط در دستگاه تنفسی می شود مانند لبنیات از جمله شیر و ماست نباید مصرف شود.

- باید از منابع غذایی دارای ویتامین آ از جمله هویج، کدو حلوایی و فلفل و سبزی های دارای برگ سبز تیره مثل اسفناج و کاهو و آب فراوان استفاده کرد.

- منابع ویتامین سی مثل گوجه فرنگی، فلفل و مرکبات، مکمل های ویتامین دی، منابع پروتئین از جمله گوشت قرمز، تخم مرغ، ماهی و حبوبات برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا بیشتر مورد تاکید است.

- مغزهای بادام، گردو و پسته و خشکبار و مصرف مقدار کمی زنجبیل، آویشن برای کنترل سرفه و خلط و زردچوبه برای کم کردن التهاب در بیماران کرونایی مفید است.

فردا نیوز

کلید واژه :

بیماران کرونایی

،

نوع تغذیه

ثبت نظرات
captcha