کد خبر : ۳۴۶۸۴۴
زمان انتشار :
facebook telegram twitter google+ cloob Yahoo print

پایگاه خبری محیط زیست ایران

چگونه میوه و سبزیجات را در دوران همه گیری کرونا ضدعفونی کنیم

در دوران همه گیری کرونا یکی از مهمترین موارد، چگونگی نظافت و پاکیزگی میوه ها و سبزیجات است. درواقع این بسیار مهم است که با توجه به زنده ماندن ویروس روی سطوح، بیش از همیشه به تمیزی میوه و سبزیجات اهمیت دهیم.

چگونه میوه و سبزیجات را در دوران همه گیری کرونا ضدعفونی کنیم

به گزارش پایگاه خبری محیط زیست ایران، در دوران همه گیری کرونا یکی از مهمترین موارد، چگونگی نظافت و پاکیزگی میوه ها و سبزیجات است. درواقع این بسیار مهم است که با توجه به زنده ماندن ویروس روی سطوح، بیش از همیشه به تمیزی میوه و سبزیجات اهمیت دهیم.

به گزارش پایگاه خبری محیط زیست ایران، اگر پس از شیوع کرونا بین مصرف میوه و سبزیجات تازه برای دریافت ویتامین های مورد نیاز بدنتان و روش های ضدعفونی آن دچار دوگانگی شده اید، بهتر است این را بدانید که می توانید خوراکی های مورد علاقه خود را تمیز کرده و مصرف کنید و به این نکات نیز دقت کنید:

مصرف روزانه میوه و سبزیجات می تواند برای پیشگیری از ابتلا به کرونا بسیار مفید باشد

_میوه ها و سبزیجات را با آب پاکیزه بشویید

_. از برس های نرم یا دستمال های ویژه با اندکی زبری برای شستشوی پوشش بیرونی میوه ها استفاده کنید

_مایع ظرفشویی یا مایعات ویژه ضدعفونی سبزیجات را برای شستشوی میوه ها به کار بگیرید

_برای میوه های سفت مثل سیب یا صیفی جات استفاده از برس ساده تر است

_برای میوه و سبزیجات نرم تر که ممکن است له شوند، ریختن میوه ها در آب آغشته به موادضدعفونی کننده می تواند مفید باشد

_ترجیحا میوه ها را خیس داخل یخچال نگذارید و اجازه دهید آب میوه ها کاملا خشک شود یا از دستمال استفاده کنید

_قبل از شروع به شستشوی میوه و سبزیجات، کانتر و ظرفشویی را تمیز کنید

_نیازی به شستشوی بیش از حد مرغ، گوشت یا تخم مرغ نیست چرا که طبق گفته های موسسه ایمنی مواد غذایی دانشگاه کرنل، درجه حرارت بالا می تواند ویروس را نابود کند.

کلید واژه :

میوه و سبزیجات

،

همه گیری کرونا

،

ضدعفونی

ثبت نظرات
captcha