به گزارش پایگاه خبری محیط زیست ایران، محسن فرهادی افزود: بازرسان بهداشت محیط کنترل دقیق و ویژه ای بر روی موکب های بین دو شهر نجف و کربلا دارند و به همین دلیل به مردم توصیه می کنیم که تا حد امکان از غذاهای موکب های ایرانی استفاده کنند، زیرا آنها مسائل بهداشتی را با همکاری و نظارت بازرسان بهداشت محیط به طور کامل رعایت می کنند.
فرهادی گفت: افرادی که در مراسم پیاده روی اربعین شرکت می کنند، بهتر است با خود غذاهای فاسد شدنی حمل نکنند و برای تقویت بنیه جسمانی خود از مواد غذایی خشک مانند خشکبار و غذاهای کنسرو شده استفاده کنند، تا دچار مسمویت غذایی در طول مسیر پیاده روی اربعین نشوند.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: یکی از مسائلی که وزارت بهداشت توجه دقیق و جدی نسبت به آن دارد، موضوع تردد زائران کشورهای هم جوار مانند پاکستان و افغانستان است، وزارت بهداشت کنترل کامل بر روی سلامت زائران دارد و نگرانی جدی و مشکلی وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: تا حد امکان برای مصرف نوشیدنی های گرم مانند چای از لیوان های گیاهی یا فلزی استفاده کنند، زیرا لیوان های پلاستیکی کدر و حتی شفاف مناسب مایعات داغ نیستند.