به گزارش پایگاه خبری محیط زیست ایران، علی دل زنده ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: یکی از مسائل اساسی در رشته شهرسازی، عدم توجه به آموزش مباحث کاربردی و راهکارهای مختلف برای مسائل روزمره و موضوعات متنوع شهری در کنار تئوری ها و نظریات است. اینکه در برخورد با مسائل و مشکلات موجود در شهرها برای شهرسازان چه ابزارها و امکاناتی وجود دارد، از ضرورت های آموزشی این دوره زمانی برای شهرسازان است.
مدیر اجرایی انتشارات جهاددانشگاهی قزوین خاطرنشان کرد: همان طور که در عنوان این کتاب مطرح شده، کتاب حاضر به عنوان راهنمای طراحی فضاهای شهری و به طور خاص طراحی فضاهای امن شهری، با توجه به ضرورت امنیت و ایمنی در جوامع پایدار به چاپ رسیده است.
وی اضافه کرد: در این کتاب ضمن بیان مفاهیم و گردآوری تئوری ها و نظریات مختلف در حوزه شهرسازی به بیان نمونه های جهانی پرداخته شده است تا امکان درک و مقایسه رویکردها و برخوردها در فضاهای شهری مختلف را برای مخاطب امکان پذیر سازد. این راهنما تنها به بیان مجموعه دستورالعمل ها برای ارتقاء فضای شهری نمی پردازد و در کنار آن بابیان تئوری ها و نظریات سعی در زمینه سازی برای امکان تفکر درباره دیگر عواملی که شاید در این کتاب عنوان نشده را فراهم می آورد.
دل زنده ابراز کرد: ارتقاء کیفیت زندگی از اهداف اصلی طراحی و برنامه ریزی شهری است و هدف اصلی در این جلد از راهنمای طراحی فضاهای شهری، ارتقاء کیفیت زندگی با طراحی فضاهای امن شهری است.
وی اعلام کرد: کتاب حاضر شامل 5 فصل جایگاه امنیت در معماری و شهرسازی ایران، تجارب طراحی فضاهای امن شهری، امنیت فضاهای شهری در نگاه نظریه پردازان، بررسی تئوری های مطرح در امنیت فضاهای شهری و راهنمای طراحی تدوین شده است.
مدیر اجرایی انتشارات جهاددانشگاهی قزوین یادآور شد: کتاب «راهنمای طراحی فضاهای شهری» با شمارگان هزار نسخه در 118 صفحه به بهای 24000 تومان و در قطع خشتی از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین منتشرشده است.
منبع ایسنا