به گزارش پایگاه خبری محیط زیست ایران، مدیر واحد مدل سازی و پیش بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: طبق نتایج پیش بینی کیفیت هوا، طی امروز (۱۶ آبان ماه) وضعیت کیفی هوای بیشتر نواحی پایتخت در شرایط سالم خواهد بود و انتظار می رود تا فردا (۱۷ آبان ماه) بر غلظت آلاینده ها از جمله ذرات معلق به طور نسبی افزوده شود.
حسین شهبازی افزود: پیش بینی های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوا نشان دهنده کاهش میزان ناپایداری جوی طی امروز (۱۶ آبان ماه) نسبت به روز گذشته است و در برخی ساعات وزش باد موثر به بزرگی ۳ تا ۵ متربرثانیه از سمت نواحی جنوبی - جنوب شرقی انتظار می رود.
وی در ادامه گفت: این شرایط جوی فردا (۱۷ آبان ماه) کم و بیش ادامه خواهد داشت و برای برخی ساعات وزش باد موثر پیش بینی می شود.
مدیر واحد مدل سازی و پیش بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران افزود: تا فردا (۱۷ آبان ماه) دما تغییر محسوسی پیدا نمی کند.
شهبازی در پایان با بیان اینکه میانگین کیفیت هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۰ و هوا در شرایط سالن بود،اظهار کرد: این شاخص هم اکنون ۶۸ و هوا در شرایط سالم است.
منبع مهر