به گزارش پایگاه خبری محیط زیست ایران، محمد حسین عزیزی در خصوص سلامت جوجه کباب های باز قابل فروش در فروشگاه های معتبر شهر گفت: در بسیاری از فروشگاه های بزرگ تهران شاهد فروش جوجه کباب با طعم های مختلف به شکل باز و بدون بسته بندی هستیم که در طعم های مختلف عرضه می شود.
وی افزود: با اضافه کردن رنگ به محتویات اینگونه جوجه ها سعی در ایجاد تنوع و تحریک مردم به خرید آن شده است. این درحالی است که فروش اینگونه مواد غذایی بدون بسته بندی از سلامت کافی برخوردار نبوده و می تواند منجر به ایجاد انواع مسمومیت ها در افراد مصرف کننده شود.
رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: به علت تهیه جوجه کباب های باز توسط کارگران فروشگاه از تاریخ انقضا و تولید این فرآورده های گوشتی خودداری شده است و مصرف کننده نمی تواند نسبت به سلامت و انقضای این مواد غذایی اطمینان حاصل کند.
وی در ادامه عنوان کرد: عدم بسته بندی اینگونه مواد غذایی و دست کاری آن از سوی فروشندگان به راحتی می تواند آلودگی ها را وارد اینگونه مواد غذایی کرده و جنبه بهداشتی و مفید بودن آن را منتفی کند.
عزیزی اذعان داشت: علاوه بررنگ در این گونه مواد غذایی از انواع ادویه ها برای طعم دار کردن آن استفاده می شود و مصرف کنندگان بدون توجه اینگونه مواد را مصرف و زمینه آلرژی را در بدن خود ایجاد می کنند.
وی در پایان یادآور شد: وظیفه نظارت و کنترل اینگونه موادغذایی بر عهده ناظران بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت است با این حال به مردم توصیه می شود از خرید جوجه کباب های باز در مغازه ها و فروشگاه ها جلوگیری کرده و برای اطمینان از سلامت آن از محصولات بسته بندی شده و دارای تاریخ تولید و انقضاء استفاده کنند.