به گزارش پایگاه خبری محیط زیست ایران، رحیم حب نقی روز شنبه در گفت و گو با هدف از برگزاری اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی را گردهمایی صاحب نظران، متخصصان، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه ها و مراکز علمی و سعی در ارائه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در خصوص بهداشت مواد غذایی دانست و افزود: بهداشت بازرسی گوشت، سم شناسی مواد غذایی، بهداشت و صنایع شیر، استفاده از ترکیبات طبیعی در محصولات غذایی، بهداشت و فرآوری محصولات شیلاتی، کنترل بیولوژیک عوامل بیماری زا در مواد غذایی و روش های نوین نگهداری مواد غذایی از جمله محورهای این همایش به شمار می رود.
وی اضافه کرد: سیستم های مدیریتی در بهداشت و ایمنی مواد غذایی، سیمای بسته بندی فعال هوشمند در مواد غذایی، غذا، تغذیه و سلامتی، سیمای نانو فناوری و زیست فناوری در ایمنی غذا، استاندارد های ملی و بین المللی مواد غذایی، روش های مدرن شناسایی و آنالیز آلاینده های غذایی دیگر محورهای این همایش را تشکیل می دهد.
وی ادامه داد: مقالات پذیرفته شده در این کنگره ملی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به چاپ می رسد.
به گزارش ، دکتر سیدمهدی رضوی روحانی به عنوان رییس، دکتر حسین تاجیک به عنوان دبیر علمی و دکتر مهران مرادی نیز به عنوان دبیر اجرایی کنگره معرفی شده اند.
این کنگره با همکاری استانداری آذربایجان غربی، پارک علم و فن آوری، جهاد کشاورزی، سازمان دامپزشکی، بنیاد ملی نخبگان و تعدادی از انجمن های فعال این حوزه برگزار می شود.
هم اکنون 15 هزار و 196 دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه ارومیه مشغول به تحصیل هستند.
3214/2093
انتهای پیام /*